سالاد قارچ و زیتون با سس مخصوص

سس این سالاد با ارده درست میشه و برای سبزیجات خام مناسب است و در ظرف در دار تا سه روز در یخچال می توان نگه داشت.


 

 

 

 

 

 

مواد لازم برای سالاد:

خیار سبز       دوعدد متوسط

گوجه فرنگی   دوعدد متوسط

زیتون سبز یا سیاه   یک مشت

قارچ تازه           ۳عدد

پیاز               یک دونه کوچیک

پنیر(هرنوع پنیری میتونیداستفاده کنید)  ۳۰ گرم

کاهو      دوسه برگ

 

مواد لازم برای سس:

ارده      دوتا سه قاشق غذاخوری

ماست    سه قاشق غذاخوری

ابغوره    نصف پیمانه

پودر سیر یا موسیر

فلفل سیاه   به مقدار لازم

نعنا خشک یا تازه

شکر       نصف قاشق غذاخوری

نمک      به مقدار لازم

 

خیار را با پوست ریز کرده.گوجه را مکعبی خرد کرده و زیتون رو حلقه حلقه می کنیم. قارچ باید تازه و سفت باشد ورقه ورقه می کنیم.به جای قارچ خام می توانید از قارچ پخته شده نیز استفاده کنید.

کاهو و پیاز را هم خرد کرده و همه ی مواد را در ظرف مخلوط کی کنیم. هر نوع پنیری را بسته به ذائقه در این سالاد می توان استفاده کرد..

 

برای درست کردن سس همه مواد سس را با هم کامل مخلوط کرده و به جای نعنا می توان از آویشن استفاده کرد. طعم سالاد باید ترش و شیرین باشد. به جای ابغوره نباید از سرکه یا ابلیمو استفاده کرد چون با ماست برای بدن مضر می باشد.

 

مطالب مرتبط :

معروف ترین سالاد یونانی سالاد اندونزی رازهای خوشمزه شدن سالاد کاپوناتا سیسیلی
معروف ترین سالاد یونانی سالاد اندونزی رازهای خوشمزه شدن سالاد کاپوناتا سیسیلی

 

×