رازهای خوشمزه شدن سالاد

هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی كه می‌خواهید آن را سرو كنید، به آن نمك بزنید، زیرا نمك، تازگی و طراوت كاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌كند.


همیشه همه اجزای لازم برای چاشنی سالاد از جمله روغن زیتون و سركه را در یك شیشه دهان‌گشاد كه درش بسته می‌شود(مثل شیشه مربا) بریزید، یك قطعه یخ داخل آن بیندازید و درش را محكم ببندید.

سپس آن را تكان دهید تا خوب مخلوط شود.

سپس یخ را از آن خارج سازید. با این روش چاشنی سالاد فوق‌العاده نرم شده و با هم می‌آمیزد.

 

سپس سبزیجات سالاد را داخل یك كیسه پلاستیكی قرار دهید و چاشنی آماده شده را روی آن بریزید و خوب تكان دهید تا همه اجزای سالاد به این چاشنی آغشته شود. به این ترتیب سالاد خوشمزه‌ای به دست خواهد آمد.

خیار سالاد را با پوست خرد كنید. پوست خیار طعم جالبی به سالاد می‌دهد.

برای آن كه سالاد خوشمزه‌ای داشته باشید، یك حبه سیر را له كرده، قبل از آن كه اجزای سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود خواهد گرفت.

برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده كنید، زیرا به این ترتیب سس صاف‌تر شده و گلوله نخواهد شد.

برای آن كه سس خود را پُررنگ‌تر كنید، مقدار كمی آرد را در ماهی‌تابه سرخ كنید و به تدریج به سس اضافه كنید.

برای غلیظ ‌تر كردن سس‌ سالاد می‌توانید از آرد استفاده كنید. برای این منظور مقداری آرد را در آب حل كنید و به صورت خمیر رقیقی در آورده و به تدریج به سس اضافه كنید.

 

مطالب مرتبط :

معروف ترین سالاد یونانی سالاد اندونزی سالاد نیسواز فرانسوی کاپوناتا سیسیلی
معروف ترین سالاد یونانی سالاد اندونزی سالاد نیسواز فرانسوی کاپوناتا سیسیلی

 

×