سس باربیکیو

سس باربیکیو معمولا برای کباب کردن و یا استیک به کار میرود.


پخت آرام گوشت بر روی شعله بسیار کم به مدت طولانی بر روی هیزم و یا ذغال نه اجاق گاز را باربکیو می گویند.

تاریخ دقیق سس باربیکیو مشخص نیست. اما ردپایی که در تاریخ از خود به جای گذاشته برمیگرده به اواخر قرن 15، زمانیکه کریستوف کلمب هنگام برگشت از آمریکا این سس را با خود به اروپا آورد.

 

 

مواد لازم 

نمک       
زعفران سائیده       
پودر زیره      
زنجبیل   
فلفل سیاه            
فلفل قرمز              
تخم گشنیز سائیده  
سرکه                 
شکر                     
رب گوجه فرنگی 
لیمو ترش                
1 قاشق چایخوری
1/8 قاشق چایخوری
1/2  قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
3/1 پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
1 عدد

 

طرز تهیه :

ابتدا آب لیمو را بگیرید سپس در یک کاسه آب لیمو و بقیه مواد را بریزید و با هم مخلوط کنید . مواد را به یک قابلمه منتقل کنید قابلمه را روی حرارت گذاشته هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود و این سس مناسب برای انواع کباب ها می باشد .

 

 مطالب مرتبط :

سس سویا مرینیت سس انار مرینیت تریاکی
سس سویا مرینیت سس انار مرینیت تریاکی

 

 

×