گراتن سیب زمینی و قارچ‬

گراتن سیب زمینی و قارچ‬ یک غذای فرانسوی


 

 

 

 

 

مواد لازم


‫سیب زمینی ۳ عدد‬
‫قارچ ۱۵۰ گرم‬
‫شیر ۱۲۵ میلی لیتر‬
‫سیر ۱ حبه‬
‫پنیر موزارلا ۵۰ تا ۷۰ گرم‬
‫نمک و فلفل و آویشن و کره به میزان لازم‬

‫طرز تهیه‬


‫سیب زمینی ها رو ورقه ورقه کنید و اجازه بدید تا با کمی آب بپزن و آبپز بشن, ولی مراقب باشید که سیب زمینی ها له نشن! حالا اونا رو آبکش کنید.‬
‫سیر رو تفت بدید, بعد قارچ ورقه شده رو به اون اضافه کنید و قارچ رو به تفت بدید.‬
‫در یک قابلمه میزان شیر رو بریزید و سیب زمینی و قارچها رو به اون اضافه کنید, کمی نمک و فلفل و آویشن بپاشید و اجازه بدید تا مواد شما یکی دو جوش بزنه و بعد حرارت رو خاموش کنید.‬
‫حالا مواد رو در یک ظرف نسوز بریزید و برای ۳۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ سانتی گراد بذارید تا شیر تبخیر بشه و گراتن پخته بشه! بعد از این مدت از فر بیرون بیارید و پنیر رو روی گراتن بریزید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگه هم توی فر بذارید تا پنیر آب بشه!‬
‫بعد از فر خارج کرده و سرو کنید.‬

نکات‬

  • ‫گراتن از جمله غذاهای فرانسوی است که در کشورهای دیگر هم رواج پیدا کرده!‬‬
  • گراتن معمولا به غذایی گفته میشه که در ظرف نسوز و در فر پخته بشه.‬‬
  • گراتن مانند سوفله است با این تفاوت که گراتن پرمایه تره و روی اون همیشه پنیر رنده شده میریزند که در فر برشته میشه و این رویه برشته یا ‪”‬سردیگ‪”‬ برای فرانسوی ها مثل ته دیگه برای ما!!‬‬
  • میتونید ۳ عدد فیله مرغ رو نگینی کنید و با پیاز تفت بدید و به گراتن اضافه کنید.‬
  • برای آب پز کردن سیب زمینی آن ها را داخل یک قابلمه جادار قرار داده و آب سرد بریزید تا آب روی سیب زمینی ها را کاملا بگیرد. یک قاشق چای خوری نمک به آب سیب زمینی ها اضافه کرده و روی شعله زیاد آن را به جوش آورید. از زمانی که آب به جوش آمد 20 تا 25 دقیقه صبر کرده سپس آن را آبکش کنید. همیشه سیب زمینی را با در باز بپزید تا در آب نترکد.

 

 

مطالب مرتبط :

بروسکتا رازهایی درباره لازانیا برگر سالمون خطرناک‌ ترین رستوران‌ های دنیا
بروسکتا رازهایی درباره لازانیا برگر سالمون خطرناک‌ ترین رستوران‌ های دنیا

 

×