ورود به فروشگاه اینترنتی
روشی برای کوچک کردن آشپزخانه رستوران ها
آماده سازی و تهیه خوراک با کیفیت و قیمت مناسب دغدغه همیشگی صاحبان رستورانها و عرضه کنندگان خوراک صنعتی می باشد. مدیریت هزینه و کسب سود بیشتر در کنارجلب رضایت مشتریان و مصرف کنندگان به آسانی میسر نمی گردد. اتلاف و هدر رفتن سرمایه اولیه و سرمایه گردش واحدهای خوراکی در هر قسمت از چرخه تولید می تواند رخ بدهد و هر ایده و راه حلی که بتواند بخشی از این اتلاف را جبران کند به افزایش بهره وری و سود
برخی نکات مهم در مورد راه ‌اندازی فست فود
صنعت فست فود، علیرغم مشکلات و خطرات مربوط به سلامتی آن، همچنان در سراسر دنیا در حال گسترش است. اما تعریف فست‌فود در میان افراد مختلف در حال تغییر است. مفهوم فست‌فود در بین مردم دیگر محدود به رستوران‌های با سرویس‌های سریع نیست. بلکه امروزه غذاهای زیادی در دسته فست‌‌فودها قرار می‌گیرند. این تغییر مفهوم برای کارآفرینان و کسانی که قصد راه اندازی فست فود دارند به چه معناست؟ این
نکاتی درباره راه اندازی رستوران سنتی
با توجه به علاقه زیاد مردم ایران به غذای سنتی، راه‌اندازی رستوران سنتی را می‌توان آغاز یک کسب و کار پرسود دانست. در واقع راه‌اندازی رستوران نیاز به برنامه‌ریزی دارد. دقت در انتخاب محل رستوران، نوع تجهیزات مورد نیاز و غذاهایی که قرار است در منو قرار گیرند، از اهمیت بالایی برخوردار است. بسیاری از افرادی که قصد راه‌اندازی رستوران‌های سنتی را دارند، تنها به پرسود بودن این کسب
دلیل اصلی شکست در راه‌اندازی فست فود و رستوران
طبق تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه اوهایو، ۶۰ درصد ورشکستگی‌ها در صنعت رستوران و فست فود در سال اول و ۸۰ درصد آن‌ها در ۵ سال اول پس از راه‌اندازی فست فود یا رستوران رخ می‌دهد. دلایل زیادی برای موفق نشدن کسب و کارها در زمینه مواد غذایی وجود دارد. در این جا برخی از مهمترین دلایل شکست در راه‌اندازی فست فود و رستوران را برای شما شرح خواهیم داد.
نکات خرید تجهیزات فست فود
پیش از راه‌اندازی یک فست‌فود بهتر است که با نکات خرید تجهیزات فست فود آشنا شوید. راه‌اندازی یک آشپزخانه جدید و یا نوسازی آشپزخانه فعلی می‌تواند کاری بسیار دشوار باشد. قبل از انتخاب وسایل جدید لازم است که در این زمینه اطلاعات کافی داشته باشید و با آگاهی و تحقیقاتی که از پیش انجام داده‌اید، خرید تجهیزات فست فود را انجام دهید. چنانچه مطمئن نیستید که خرید تجهیزات فست فود را از کجا
نکاتی در رابطه با خرید تجهیزات رستورانی کارکرده
تهیه تجهیزات رستوران، یکی از اصلی‌ترین بخش‌های کار برای رستوران‌داران و کسانی که می‌خواهند یک واحد غذایی تاسیس کنند، است. برای تاسیس یک رستوران نیاز به تجهیزات دارید، که برای شرایط کاری مختلف مناسب باشد. گاهی اوقات ممکن است دستگاه‌ها برای مدتی خاموش شوند و در برخی موارد برای تعمیرات تا چندین روز از دسترس خارج شوند. به همین دلیل رستوران‌ها ممکن است سود و مشتریان خود را از دست
تجهیزات مختلف فست فود
همانطور که می‌دانیم با گسترش و گرایش مردم در سراسر دنیا  به سمت فست فود، ابزارها و تجهیزات فست فود در طیف گسترده‌ای تولید می‌گردد که می‌تواند با فناوری‌های نوین در ایجاد سرعت بیشتر در فست فودها موثر باشد. از آن‌جایی که تجهیزات فست فود توسط شرکت‌های مختلفی تولید می‌شود می‌توان گفت که تنوع در این تجهیزات می‌تواند به چشم بیاید. همچنین کیفیت تجهیزات فست فود در ارائه
خرید تجهیزات فست فود؛ نو یا کارکرده؟
شروع هر کسب و کاری با صرف هزینه همراه است معمولا هر چقدر میزان تجهیزات سخت افزاری یک کسب و کار بیشتر باشد هزینه‌های اولیه آن مجموعه نیز بیشتر خواهد بود. رستوران‌ها و فست فودها از این دست هستند. اگر شما قصد راه‌اندازی فست فود را دارید باید بدانید که تجهیزات فست فود بسیار متنوع و گسترده شده‌اند، چرا که رقابت در این بازار افزایش یافته است و برندهای مختلفی بر روی این محصولات کار می‌کنند
تجهیزات فست فود و تاثیر آن‌ها در فروش
تجهیزات فست فود در دنیای امروزی که فست فودها تبدیل به عادات همیشگی غذایی مردم شده‌اند، بسیار گسترده هستند. بسیاری از این تجهیزات هر روز در حال کامل‌تر شدن می‌باشند و در طراحی و تولید آن‌ها سعی شده تا نیازهای بیشتری تحت پوشش قرار بگیرد. 
انتخاب یک دستگاه بستنی ساز خوب
بستنی یکی از گزینه‌های انتخابی برای تمام فصول و هر زمان از سال است اما در تابستان شادی بیشتری را برای افراد فراهم می‌کند. بهتر است قبل از اینکه یک ظرف بستنی را به سبد خرید خود اضافه کنید، مواد تشکیل دهنده‌ی آن را بررسی کنید. اگر شما به تثبیت کننده‌ها، امولسیفایرها و سایر مواد افزودنی و معماهای موجود در بستنی اهمیت می‌دهید، شاید زمان آن رسیده است که بستنی خود را تهیه کنید. تهیه‌
دستگاه کرپ
موارد مهم در هنگام تهیه‌‌ی یک دستگاه کرپ ساز کرپ یک نوع غذا یا میان وعده‌ تهیه شده از آرد و شیر با مزه‌ شیرین است که امروزه به عنوان غذای ملی فرانسه در نظر گرفته می‌شود و در حال حاضر رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌های زیادی وجود دارند که دو نوع کرپ را به مشتریان خود ارائه می‌کنند: کرپ با سس گوجه فرنگی (پخته شده با آرد گندم سیاه سنتی)، که رنگی‌تر و تیره‌تر است. کرپ شیرین (پخته
دستگاه آب پرتقال گیری Vema
دستگاه آب پرتقال‌گیری Vema مدل SP 2072 / LL یکی از بهترین آب میوه‌گیری‌های عصر حاضر در تجهیزات کافی شاپ است که به علت تکنولوژی که در آن به کار رفته مشتریان زیادی را به خود جذب کرده است. ما قصد داریم در این مقاله توضیحات جامع و مختصری را در خصوص کیفیت این دستگاه به شما عزیزان ارائه دهیم.
×